Liga nadějí (Prosiměřice - 26. 11. 2011)



V sobotu 26. listopadu se rozjela letošní Liga nadějí. Stejně jako loni byla zahájena turnajem v Prosiměřicích. Tam jsme díky deseti autům společně s rodiči dopravili 26 hráčů.

Na turnaj se florbalisté připravovali nově se třemi trenéry. Měli také možnost před prvním turnajem trénovat více než minulou sezonu (loni byla tělocvična zavřená). Proto byl turnaj očekáván nejen hráči, ale i trenéry…

První část dne se točila kolem starší kategorie. Zde se našim hráčům podařilo vyhrát všechna svá utkání. Porazili i v loňské sezoně neporažený tým Prosiměřic. Velmi dobrý a vyrovnaný tým skončil svůj turnaj se skórem 17:4. Pochvalu si zaslouží jak výborný brankař, tak jistá obrana a produktivní útok. Není však nic vyhráno. Za vítězství se v letošní sezoně přidělují pouze dva body, takže liga bude bodově vyrovnanější. Musíme nadále trénovat a zdokonalovat se.

Druhá polovina hracího dne byla důležitá pro naše nejmenší hráče. V této sezoně je tým elévů sestaven téměř ze samých nováčků. To je velmi dobrá zpráva pro florbal v našem týmu. Někteří hráči si poprvé vyzkoušeli atmosféru ostrého zápasu. V tomto směru si zaslouží všichni velkou pochvalu. Výborný brankař a všichni bojovníci ve hře. Mezi nimi i tří dívky. Z pohledu našich dovedností máme ale ještě co zlepšovat. I tak se podařilo nejmladším hráčům jeden zápas vyhrát, a tak si užít pocit vítězství. Budeme se snažit, aby to nebylo naposledy.

Děkujeme všem rodičům, kteří pomohli s dopravou!

Aktuální informace na stránkách ligy: https://ddmmiroslav.wu.cz/florbal.html
fotografie ve „fotogalerii“: https://pantherszaci.webnode.cz/fotogalerie


                                                             (Tabulky převzaty ze stránek DDM Miroslav)

                                                                                                                Za tým Fbc Panthers Božice
                                                                                                                           Miroslav Fojtík

Diskuze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

PODPORUJÍ NÁS

OBEC BOŽICE        LÉKÁRNY HYTYCH        ŠTRUNCOVI        DVOŘÁKOVI       ROBÍŠKOVI      TUROŇOVI