Přípravka a elévové ve Znojmě

17. května jsme vyrazili na turnaj přípravek a elévů do Znojma. Opět  zde oddíl
TJ Znojmo LAUFEN CZ po roce uspořádal pro nejmladší florbalisty z okolí turnaj. Tentokrát jsme na něj vypravili dva týmy, aby si všichni naši hráči co možná nejvíce zahráli a zažili si dovednosti na všech možných postech. Za Pantery nastoupili zkušenější hráči, za Panteříky pak hráči, kteří mají zatím zkušeností méně.

Na turnaji to v kvalitní konkurenci neměl ani jeden tým jednoduché, ale ze všeho, co během tohoto nedělního dopoledne hráči zažili, budou v dalších sezonách určitě těžit. Všichni totiž odvedli svůj maximální výkon a zaslouží si za předvedenou hru velkou pochvalu.

Poděkovat bych chtěl i Pavlíně Maruštíkové a Davidovi Hájkovi, kteří se už nějakou dobu podílí na přípravě obou kategorií a kteří byli na turnaji v roli trenérů.

Velké díky patří i rodičům, kteří opět svým dětem vytvořili výbornou atmosféru. Kdyby se rozdávaly ceny za největší počet fanoušků na tribuně, určitě by náš divácký kotel získal cenu nejvyšší.

Sestava
Panteříci – David Bagoňa, Petr Čermák, Vlastimil Fňukal, Markéta Hnízdilová, Jakub Kresan, Stanislav Simandl, Vojtěch Smolen, Tereza Smolenová, Robert Turoň, David Vlachynský,


Panteři – Filip Dvořák, Jakub Jírovec, Radek Kapaňa, Jakub Kopecký, Daniel Kuřák, Petr Solař, Pavel Šiko, Daniel Urban.



Konečné pořadí

  1. Tygříci TJ Znojmo LAUFEN CZ
  2. ZŠ Mládeže Znojmo
  3. ZŠ Dobšice
  4. Panteři Božice
  5. Lvíci TJ Znojmo LAUFEN CZ
  6. Panteříci Božice

O turnaji se můžete dočíst i v článku od samotného organizátora https://www.znojemsko.cz/clanek/florbalove-pripravky-v-hale/5466.

Všechny fotografie ve fotogalerii.

                                                                                                                Miroslav Fojtík

PODPORUJÍ NÁS

OBEC BOŽICE        LÉKÁRNY HYTYCH        ŠTRUNCOVI        DVOŘÁKOVI       ROBÍŠKOVI      TUROŇOVI