Nejmladší zakončili sezonu v Ivančicích

K poslednímu turnaji v této sezoně se Panteříci a Panteři vydali do Ivančic.
V místní sportovní hale se k této příležitosti sešlo celkem šest týmů. Kromě našich si na dvou hřištích zahrály týmy z Velké Bíteše, Dolních Kounic a Ivančic. Díky systému každý s každým jsme i tentokrát byli svědky zajímavého zápasu mezi dvěma božickými týmy.

Panteříci - Vlastimil Fňukal, Jakub Kresan, Stanislav Simandl, Vojtěch Smolen, Tereza Smolenová, Robert Turoň, David Vlachynský

Panteři - David Bagoňa, Filip Dvořák, Jakub Jírovec, Radek Kapaňa, Jakub Kopecký, Daniel Kuřák, Petr Solař, Daniel Urban

Obě družstva ukončila tuto sezonu výborně. V každém utkání byla vidět bojovnost a zápal pro hru. Pobavilo nás množství krásných kombinací hráčů a zákroků brankařů. Během turnaje nechyběla ani skvělá atmosféra, o kterou se postarali rodiče našich hráčů. Opět jim musíme za podporu svých dětí velmi poděkovat.

Panteříci si i přes veškerou snahu a vzestupný výkon budou muset na první vítězství počkat do příští sezony. Nemusí však věšet hlavu. Stejně na tom byli v minulé sezoně i jejich starší spoluhráči. První vítězství získali na začátku této sezony, ve Znojmě dokázali získat vítězství dvě a na tomto turnaji po velmi napínavých bojích vyhráli dokonce třikrát. Díky tomuto úspěchu, který vykouzlil radost na tvářích všem hráčům, trenérům a fanouškům, skončili naši Panteři na ivančickém turnaji třetí. Sezonu tak zakončili s pohárem v ruce a s bronzovými medailemi na krku.

Všem našim hráčům gratulujeme!


Konečné pořadí týmů na turnaji

1. Lvi Ivančice
2. Velká Bíteš
3. Panteři Božice
4. Dolní Kounice
5. Tygři Ivančice
6. Panteříci Božice

 

PODPORUJÍ NÁS

OBEC BOŽICE        LÉKÁRNY HYTYCH        ŠTRUNCOVI        DVOŘÁKOVI       ROBÍŠKOVI      TUROŇOVI