Zprávy z letního soustředění starších

Pátek a sobota

Poslední zpráva z tohoto soustředění je znovu dvoudenní. A to proto, že jsme v pátek večer podruhé přespali.

Hlavním pátečním programem byla cesta na přátelské utkání v Šanově. Jídlo i odpočinek v podobě turnaje v kuželkách jsme měli v blízkosti hřiště, na kterém poté proběhlo utkání mezi našimi týmy mladších a starších a stejně složenými týmy z řad šanovských hráčů. Přátelská utkání splnila svůj účel a umožnila vyzkoušet vše, co jsme během týdne trénovali. Šanovskému týmu proto děkujeme.
Do Božic jsme se vrátili vlakem, večeři si dali v Hostinci u Šíbla. Před spaním ještě proběhlo promítání nahraných videí.

Po sobotní sladké snídani vyvrcholilo celé soustředění soutěžemi v dovednostech. Po vyhlášení vítězů jsme se rozloučili a vydali domů

Celé partě, která se letos sešla, děkujeme za super týden!


Všechny fotografie ze soustředění je možné najít ve fotogalerii. Do konce prázdnin se zde objeví sestříhané video a tabulka rychlosti střel.
 

Čtvrtek

Poslední tréninkový den před přátelským utkáním v Šanově jsme zaměřili na schopnost překonat soupeře pomocí přihrávky. Těsně před obědem jsme si ještě dali pořádně do těla, když jsme využili kruhový trénink a workoutové hřiště. Díky tomuto dopolednímu programu se nám protáhl odpočinek po obědě. Odpoledne jsme si pak procvičili techniku držení míčku na připravené dráze a zahráli si.

Úterý a středa

Máme za sebou další dva dny soustředění. Úterý jsme strávili v břežanské hale, kterou jsme využili na trénování dovedností potřebných při hře na velkém hřišti.

Po návratu byla na pořadu regenerace v bazénu. Celý den byl zakončen táborákem a stezkou odvahy.

Při návratu z Břežan ještě  dostali všichni účastníci soustředění dárek, díky kterému je můžete na ulici rozpoznat. 

Třetí den tréninku je pro tělo vždy kritický. O tom jsme se přesvědčili už ráno, když jsme nabrali zpoždění již před snídaní. Do dopoledního programu byla zapojena i umělka za školou. Před obědem  jsme ještě stihli jedno cvičení a hru v tělocvičně.

Odpoledne pak bylo vyloženě odpočinkové - bazén a po něm osvěžení v podobě melounu a zmrzliny.


 

Pondělí
Dnešní den zahájil letní soustředění mladších a starších žáků. V pro nás příjemném počasí jsme se těsně před devátou sešli ve školní tělocvičně. Po úvodních slovech jsme se rovnou vrhli na trénink. Dnes jsme se zaměřili na základní dovednosti, na které budeme v dalších dnech navazovat. Jednalo se o držení míčku, přihrávku a střelu. Oběd jsme strávili v obecní jídelně, kde dnes podávali hrachovou kaši.

Zítra nás čeká trénink na větší ploše v Břežanech a přespání. Další zprávy se zde proto objeví až ve středu večer.

 

Už se to blíží, první ze dvou soustředění odstartuje toto pondělí. V jeho průběhu se zde budou objevovat krátké zprávy i s fotografiemi. Jídelní lístek božické jídelny, do které půjdeme v pondělí, středu a ve čtvrtek naleznete zde.

Nezapomeňte si vzít vše důležité, v 8:45 se uvidíme!

PODPORUJÍ NÁS

OBEC BOŽICE        LÉKÁRNY HYTYCH        ŠTRUNCOVI        DVOŘÁKOVI       ROBÍŠKOVI      TUROŇOVI