elévové a mladší žáci – VICEMISTŘI A MISTŘI LIGY

Po roce se opět sešli všichni, co mají něco společného s Florbalovou ligou nadějí, na posledním turnaji v Miroslavi. Na plánu byly poslední boje o body a vyhlášení celkových výsledků sezony 2011/2012. Pro božický tým byl tento turnaj speciální. Elévové i mladší žáci na turnaji bojovali o tu nejvyšší příčku. Do tohoto turnaje také nastoupily poprvé oba týmy ve svých nových dresech.


I když se našim nejmenším podařilo osmkrát v řadě neprohrát, tak nakonec rozhodl jediný gól o tom, že brali druhou nejvyšší příčku. Ta by však neměla být spojena se zklamáním. Většina týmu letos s florbalem začínala, a tak je druhé místo velkým úspěchem. To, jak se tým během sezony dokázal vypracovat, jak přistupoval k tréninku a jaký florbal na závěrečném turnaji předváděl, si zaslouží velký obdiv a gratulace!


Výsledky z posledního turnaje
Božice - Prosiměřice     6:2
Hostěradice - Božice     3:3
Miroslav - Božice          1:3


 

Celý rok byli oporou novým hráčům Milan Jedlička, Radek Horáček a Štěpán Jandásek.



Mladší žáci nastupovali tuto sezonu s jasným cílem. Tím byl zlatý pohár v této kategorii. Po druhém místě v loňské sezoně nechtěl tým nechat převahu na straně týmu z Prosiměřic. Tabulka mluvila jasně. Rozhodující utkání proběhlo právě s týmem z Prosiměřic. To naši zvládli a domů si odvezli pohár za první místo. Tento tým po několika zaškobrtnutích předváděl velmi kvalitní výkon jak po stránce florbalové, tak ve směru fair-play. Jedenáct výher a pouze jedna prohra mluví za vše. Z týmu mladších žáků šel tuto sezonu florbalový strach. Nebylo to ale zadarmo. Kluci si tento úspěch vydobyli tvrdou prací. Gratulujeme!


Výsledky z posledního turnaje

Božice - Prosiměřice     3:2
Hostěradice - Božice     0:10
Miroslav - Božice          0:3

 

Za zmínku stojí i dvě nuly, které vychytal Petr Řihák.

 

Po roce si naši hráči tedy opět odvezli po posledním turnaji uznání a dva nejcennější poháry!


Ocenění pro nejužitečnějšího hráče v našem týmu elévů získal Milan Jedlička. A to zaslouženě. Svým přístupem pomohl zapojit nezkušené hráče do týmu a 15 obdržených branek za dvanáct zápasů jen dokazuje, že byl v této sezoně nejtalentovanějším brankařem této kategorie.

To samé ocenění v kategorii mladších žáků získal Jiří Hrbáček. Opět se jedná o zasloužené ocenění. Se svým parťákem Davidem Hájkem tvořili nejsilnější útok v lize. Jirka nastřílel svým soupeřům opravdu velké množství gólů. K tomu přidal celkový kvalitní výkon, správný přístup a důležité branky v rozhodujících utkáních.
 

Poděkování si zaslouží i rodiče za celoroční pomoc při turnajích. Děkujeme i fotbalistům za zapůjčení kraťasů do posledního turnaje.

Ve videogalerii naleznete záznam předání ocenění a fotografie z turnaje ve fotogalerii.

 

                                                                                                                                         Miroslav Fojtík

 

 


 

Diskuze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

PODPORUJÍ NÁS

OBEC BOŽICE        LÉKÁRNY HYTYCH        ŠTRUNCOVI        DVOŘÁKOVI       ROBÍŠKOVI      TUROŇOVI