Letní florbalové soustředění 2015

I letošní prázdniny jsme pro naše florbalisty připravili letní soustředění.
Opět proběhne ve dvou termínech. Obě věkové kategorie však čeká několik novinek.



Pro hráče přípravky a elévů letos přidáme sobotní dopoledne, po opékání i přespání. Během týdne se pak zregenerujeme v bazénu a odehrajeme dvě přátelská utkání. Po prvním střetnutí na domácí půdě vyrazíme na odvetu do Miroslavi.

Starší kategorie letos přespí dvakrát, přidáme i jednu návštěvu bazénu navíc. Hlavní změnou je ale to, že kromě božické tělocvičny budeme trénovat i v hale v Břežanech a Šanově, kde odehrajeme i přátelské utkání s místním týmem.


Termíny

elévové a přípravka       20.-25. července              980 Kč         (Fojtík, Juračková)
mladší a starší žáci       13.-18. července              1450 Kč        (Fojtík, Veselý)

Částka pokrývá náklady na jídlo, pití, dopravu, pronájmy, materiální zabezpečení, odměny, mzdy vedoucích, administrativní činnost SVČ Miroslav.
 

Soustředění se mohou zúčastnit i hráči, kteří přes rok nenavštěvují pravidelné tréninky. Předběžná přihláška u Miroslava Fojtíka (tel.: 605 568 498,
e-mail: fojtik-miroslav@seznam.cz).

Předběžně přihlášení dostanou do konce dubna závazné přihlášky. Protože je kapacita obou soustředění omezena, příležitost dostanou dříve závažně přihlášení (odevzdaná přihláška, zaplacený poplatek). Závazně přihlásit se lze do 7. června (prodlouženo z 31. května).

Na to, jak letní soustředění probíhalo v minulých letech, se můžete podívat zde.

PODPORUJÍ NÁS

OBEC BOŽICE        LÉKÁRNY HYTYCH        ŠTRUNCOVI        DVOŘÁKOVI       ROBÍŠKOVI      TUROŇOVI