Liga nadějí v Prosiměřicích (NOVÉ)

 

24. listopadu odstartoval turnajem v Prosiměřicích nový ročník Florbalové ligy nadějí, kterou již tradičně pořádá DDM Miroslav. Novinkou pro letošní sezonu je tým z Břežan a výměna nejmladší kategorie za nejstarší. Nyní se tedy budou postupně v Prosiměřicích, Hostěradicích, Božicích a Miroslavi potkávat hráči 4.-6.  a 7.-9. tříd.

 

Obě změny jsme s radostí uvítali. Nový tým a novou možnost pro naše nejstarší tato liga potřebovala. Bohužel malé haly, ve kterých se tato liga hraje, nedovolí nejstarším hráčům využít svoji techniku a kombinační hru.  Vše je ale v začátcích a snad se příští sezonu liga zase posune směrem vpřed.

My jsme tradičně nevstoupili do nové sezony nejlépe. Kromě výše zmíněných důvodů, které se projevily hlavně proti domácímu týmu z Prosiměřic, bylo vidět mnoho našich zbytečných chyb. Nezbývá nic jiného než se do příštího turnaje vypracovat, abychom dokázali zápasy, které jsme těsně prohráli, otočit ve svůj prospěch. Našim cílem pro tuto ligu je tedy postup průběžnou tabulkou.  Ze čtvrtého a třetího místa se však chceme dostat bez toho, aby utrpěla florbalovost našich mladých sportovců.

 

Sestava: Balcar, Burget, Hájek, Hlušek, Hoff, Holečková, Horáček, Jandásek, Jedlička, Koch, Kreuzwieser, Kročil, Petráš, Řihák, Šob, Šperka, Tomášek, Zapletal, Zoufalý

 

V tabulkách převzatých ze stránek ligy (www.ddmmiroslav.wu.cz/florbal.html) můžete vidět průběžné pořadí po prvním turnaji.

Ukázka fotografií...

 

 

                                                                                                                                                                           Miroslav Fojtík

 

Diskuze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

PODPORUJÍ NÁS

OBEC BOŽICE        LÉKÁRNY HYTYCH        ŠTRUNCOVI        DVOŘÁKOVI       ROBÍŠKOVI      TUROŇOVI