Miroslavská florbalka - první turnaj elévů

Novou sezonu zahájili naši elévové pěkně zostra. Hned po dvou trénincích jeli totiž změřit své síly do Pohořelic.

Miroslavská florbalka, kterou pořádá SVČ Miroslav pro hráče 1.-3. třídy, proběhla již potřetí, poprvé však za naší účasti. Hned na počátku je nutné organizátory ze SVČ Miroslav za turnaj pochválit. Velmi příjemná atmosféra a bezchybná organizace byly ideálním místem pro rozvoj nejmladších florbalistů.

Na turnaj jsme se vydali s hráči, kteří již v minulé sezoně pravidelně trénovali. Od minulého turnaje, který proběhl před prázdninami, jsme na našich hráčích mohli vidět výrazné zlepšení. Všichni kluci si za výkon a snahu zaslouží velkou pochvalu.
 

Sestava: Filip Dvořák, David Bagoňa, Jakub Jírovec, Jakub Kopecký, Solař Petr,
Pavel Šiko, Šimon Šubrt.

Skupina B
Všichni začali utkáními ve skupině. Pohořelice (1:11), vítězové minulých dvou ročníků, byly na začátek sice těžkým soupeřem, ale hlavně ve druhém poločase odehráli naši kluci zápas se vztyčenou hlavou. Dokázali podržet míček, rozehrát se zvednutou hlavou a vybojovat spoustu soubojů.

Ve druhém utkání se náš tým srovnal s týmem z Ivančic (3:2). Velmi vyrovnaný duel, který několik minut před koncem otočili Panteři na svoji stranu, se stal vůbec prvním vítězným utkáním našich elévů. Zajistil také druhé místo ve skupině B a jistou čtvrtou příčku v turnaji.

Semifinále
V semifinále se náš tým utkal s vítězem skupiny A. Velmi kvalitní soupeř z Brna (0:15) nám ukázal, co vše ještě můžeme zlepšovat, a prošel do finále, které nakonec i vyhrál.

O 3. místo
Hned v prvním turnaji sezony si ale i tak naši elévové zahráli o bronzový pohár. V souboji o třetí místo se potkali se soupeřem, který je nám znám z vyšších kategorií. Na hráčích se projevila únava za celé dopoledne hlavně ve snížené koncentraci. I v posledním utkání turnaje se ale kluci vydali ze všech svých sil a nabrali tak další důležité minuty na hřišti, které výrazně přispívají k jejich dalšímu zlepšení. Třetí místo získal, v tomto utkání šikovnější, tým z Miroslavi (1:6).

Konečné pořadí

1. Gepardi Junior Brno
2. ZŠ Pohořelice
3. Černí jestřábi Miroslav
4. Fbc Panthers Božice
5. SVČ Ivančice A
6. SVČ Ivančice B

Výsledky všech utkání zde.

Video z vyhlášení zde.
 

Viděli jsme výrazné zlepšení v držení míčku a v pohybu na hřišti. Do příštího turnaje je naším cílem vše nadále rozvíjet a zvýšit počet přihrávek mezi našimi hráči.

Nesmíme ale zapomenout, že turnaje v této kategorii nejsou cílem našeho snažení, ale jsou doplňkem k tréninku. Správně organizovaný turnaj vynahradí několik tréninků. A to tento turnaj byl. Ještě jednou tak poděkuji organizátorům za celé sobotní dopoledne. Zároveň bych rád poděkoval rodičům, kteří své děti přijeli podpořit a vytvořili na tribuně božický kotel. Díky zaslouží i Matěj Štrunc ze starších žáků, který během turnaje našemu týmu pomáhal.

Všechny fotografie ve fotogalerii. Pro Vaše postřehy, názory a reakce je otevřená diskuze pod článkem.

                                                                                                            Miroslav Fojtík

 

Diskuze

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The prostate is an essential a part of a male's reproductive :. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The men's prostate can be found just as you're watching rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, in most cases really really irritating and inconvenient to the patient as his urinary system is directly affected.

The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and prostate cancer.



Prostate infection, also known as prostatitis, is regarded as the common prostate-related problem in men younger than 55 years old. Infections of the men's prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common coming from all types of prostate infection. It is a result of bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis can be a condition of a particular defect inside gland along with the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be due to trauma on the urinary tract or by infections received from other regions of the body. A patient may experience testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it is usually treated by removal with the prostate defect then the utilization antibiotics and NSAIDs to deal with the inflammation.

Non-bacterial prostatitis is the reason for approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not yet to ascertain the causes of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective meals are important. These are some in the actions you can take and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for our health and wellbeing and this will also maintain your urinary track clean.

2. Some studies claim that a number of ejaculations per week will prevent prostate type of cancer.

3. Eat beef without excess. It has been shown that consuming over four meals of beef every week will raise the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a proper diet with cereals, vegetable and fruits to make certain sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

The most critical measure to take to make certain a wholesome prostate is always to go for regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you must select prostate examination at least annually.

412465421@qq.com

syctdwntbie@gmail.com

kvalitní trenér dělá kvalitní hráče

když už v článku padlo tolik poděkování, po tom, co jsem viděla v sobotu, musím i já poděkovat a hlavně pochválit "pana trenéra", který s dětmi od posledního (a vlastně jejich prvního) turnaje udělal neskutečné pokroky. na turnaj jsme jeli s hrůzou, jak že to zase dopadne a hned po prvním zápase jsme byli plní nadšení, energie, jásotu, radosti! prostě jen tak dál! bylo to skvělé, nabité, důrazné a my všichni si mohli při fandění vykřičet hlasivky :)

Re: kvalitní trenér dělá kvalitní hráče

Děkuji za pochvalu. Všem dětem velmi prospělo letní soustředění a všechna činnost na něm. Jsem i rád, že jste si mohli pořádně zafandit :)

Přidat nový příspěvek

PODPORUJÍ NÁS

OBEC BOŽICE        LÉKÁRNY HYTYCH        ŠTRUNCOVI        DVOŘÁKOVI       ROBÍŠKOVI      TUROŇOVI