Velikonoční turnaj

 

Další turnaj pořádaný týmem TJ Znojmo se odehrál tentokrát v pátek 13. dubna.  Opět se zde sešlo dvanáct týmů z celého okresu.


Týmy byly rozděleny do dvou skupin, které odehráli své zápasy na dvou hřištích. Poté se hrála utkání o celkové pořadí mezi oběma skupinami.

Skupina A                                                              Skupina B
                     (řazeno podle konečného pořadí ve skupinách)

ZŠ nám. Republiky                                                   ZŠ Vrbovec
ZŠ Mládeže                                                               ZŠ Slovenská
ZŠ Vémyslice                                                            ZŠ Přímětice
ZŠ Dobšice A                                                            ZŠ Břežany
Fbc Panthers Božice                                                  ZŠ Hrušovany n. Jev.
ZŠ Dobšice B                                                            ZŠ Suchohrdly


Sestava týmu Fbc Panthers Božice: Jedlička Milan (G), Balcar Matěj, Burget Tomáš, Horáček Radek, Jandásek Štěpán, Kročil Marek, Zapletal Ondřej.

Oproti minulému turnaji se přidal Marek Kročil a Tomáš Burget, který dostal za zlepšující se výkony svoji první příležitost.

První dva zápasy se naši borci opět pomalu rozehrávali. Jak proti Vémyslicím, tak proti Dobšicím A prohráli těsně o gól. V těchto zápasech skóroval Matěj Balcar, Ondřej Zapletal a Štěpán Jandásek.

Poté náš tým odehrál dvě těžká utkání. V prvním z nich zkorigovali naši hráči stav 0:5 na 3:6 nad ZŠ nám. Republiky. Ve druhém se utkali s hráči ze ZŠ Mládeže, kde před koncem zápasu prohrávali 0:5. Gól Marka Kročila však alespoň nenechal v konečném výsledku nulu. Utkání skončilo tedy 1:5. Kromě Marka v těchto zápasech branku vstřelil i Matěj Balcar.

Poslední duel ve skupině byl mezi naším týmem a týmem Dobšice B. Zde si body za vítězství nenechali naši mladí florbalisté utéct a vyhráli 10:1.

Tyto výsledky ve skupině znamenaly jediné. I na tomto turnaji mohl náš tým, stejně jako na předešlém turnaji, bojovat o deváté místo.

Tento boj svedli kluci s týmem, který skončil na stejné příčce ve druhé skupině.  Poslední zápas dne s týmem z Hrušovan byl pro naše opravdovým vrcholem turnaje. Po vedení našeho týmu se dostaly Hrušovany do vedení 4:1. Ani to však mladé Pantery nepoložilo a tento nepříznivý stav dokázali za bouřlivého povzbuzování diváků otočit na konečný výsledek 5:4.

 


Naši florbalisté tak završili celodenní florbalové snažení výborným utkáním. Ostudu svému týmu rozhodně neudělali, když obhájili deváté místo z minulého turnaje. První skončil Vrbovec po výhře nad týmem ze ZŠ nám. Republiky. Třetí místo brala ZŠ Slovenská.

Jednalo se také o první turnaj, který byl odehrán v nových dresech. Této akce se tentokrát ujal trenér Ondřej Dokulil a umožnil tak klukům nabrat nové florbalové zkušenosti.

Trenér vyzdvihl Marka Kročila a Matěje Balcara jako dva nejlepší a neproduktivnější hráče týmu. Za výkon však pochválil všechny hráče, kteří na turnaj jeli.

Jednalo se také o poslední ze tří turnajů, které jsou během roku takto organizovány. Bylo tak vyhlášeno i celkové kanadské bodování. Náš tým byl pouze na dvou turnajích, ale i tak se v konečném bodování umístil Radek Horáček a Matěj Balcar do 30. místa na soupisce, která čítala přes sto hráčů.

 

Klukům za tento výkon gratulujeme!

 

 

Fotografie v plném rozlišení ve fotogalerii.

 

                                                                                                       

Diskuze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

PODPORUJÍ NÁS

OBEC BOŽICE        LÉKÁRNY HYTYCH        ŠTRUNCOVI        DVOŘÁKOVI       ROBÍŠKOVI      TUROŇOVI